Sony 1 TB'lık Playstation 4'ü Satışa Sundu

Konsol devi Sony, herkesin merakla beklediği yeni Playstation modelini resmen duyurdu. Bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen 1TB’lık Playstation 4 modeli nihayet resmiyet kazandı. Resmi blog üzerinden açıklama yapan Japon teknoloji devi yeni Playstation modelini resmen duyurdu.


Uzun süredir üzerinde çalışmalarını sürdüren Sony, nihayet 1TB’lık PS4 sürümü resmiyet kazandı. Oyunseverlerin merakla beklediği 1TB’lık Playstation 4 Ultimate Player Edition, halihazırda satışta olan PS4’ün tam iki katı depolama alanı sunuyor. Yeni cihazda sadece depolama alanında yenilik yapmak ile kalmayan Sony, yeni cihazın ağırlığının yüzde 10 seviyesinde düştüğünü, enerji tüketiminin ise yüzde 8 oranında azaldığının altını çizdi. Sony, oyuncuların iki yıl boyunca oynayacağı tüm oyunları 1 TB’lık yeni konsola sığdırabileceğini belirtiyor. Tasarım anlamında 500 GB’lık versiyondan farkı bulunmuyor.

PlayStation 4 Ultimate Player Edition fiyatı ne kadar diye merak edenler oyun severler için fiyatın 1.499 TL olduğu açıklandı. Hatırlayacağınız üzere bir süre önce Sony bunun dışında 500 GB’lık PS4’ün daha hafif versiyonunu da duyurmuştu. 1 TB’lık PS4 tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de bugün piyasaya çıkıyor.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon