Facebook Messenger’a Görüntülü Arama Özelliği Geldi!

Facebook'un popüler uygulaması Messenger'a devrim gibi bir yenilik yaparak kullanıcılara cep telefonları üzerinden yüz yüze görüşmeyi sağlayan videolu arama özelliğini sundu. Facebook Messenger'ın ürün başkanı Stan Chudnovsky ve mühendis müdürü Param Reddy, yaptıkları resmi açıklamayla Facebook messenger'da görüntülü görüşme özelliğini aktif ettiklerini açıkladı.Messenger üzerinden arkadaşlarınız ve önemsediğiniz kişilerle yüz yüze konuşmaya başlayabilirsiniz.


Messenger'ın görüntülü görüşme özelliği, hem iOS hem de Android iletişim sistemli mobil telefonlarda kullanılabilecek. Bu özellik, öncelikle Belçika, Kanada, Hırvatistan, Danimarka, Fransa, Yunanistan, İrlanda, Laos, Litvanya, Meksika, Nijerya, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz, İngiltere, ABD ve Uruguay'da uygulamaya girdi. Gelecek aylarda diğer ülke ve bölgelere de yayılacak.

Messenger'ın yöneticilerinin yaptığı açıklamaya göre her ay 600 milyondan fazla insanın tanıdıklarına hızlı, güvenli ve kaliteli bir şekilde iletişim kurduğunu dile getirilirken dev Sosyal Medya ağı olan Facebook'un daha önce bilgisayardan sunduğu görüntülü görüşme imkanını cep telefonlarına da taşıdığı bildirildi.

Ülkemizde önümüzdeki aylarda hizmette sunulacak olan özelliği kullanmak için Messenger’daki sohbet ekranının sağ üst köşesinde yer alan video simgesine dokunmanız, arama yapmak için yeterli olacaktır.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon